Prova ut rätt kajak
Självklart finns det alltid möjlighet att prova våra kajaker innan du bestämmer dig för att köpa, även om du inte har möjlighet att delta på våra söndagspaddlingar. Du är alltid välkommen att låna en kajak och provpaddla den i Norrviken, 200 meter från butiken. Fördelen med kajakprovardagarna är att det då finns chans att prova flera olika modeller och med flera instruktörer och försäljare på plats får du alltid professionell hjälp.  


Kom in i butiken så hjälper vi dig att hitta rätt modell, sedan tar du själv med kajaken, flytväst & paddel ner till vattnet som ligger ca 5 minuter bort från butiken!


Butiken är öppen Måndag-Fredag 11-18 samt Lördagar 11-14 . 

Vintervägen 1, 192 70 SollentunaDetta riktar sig till alla som planerar att köpa kajak och vill prova en eller flera modeller. Det är ett tillfälle vi erbjuder dig som vill prova ut vilken kajak som passar just dig bäst! Är du istället intresserad av tillfällen att paddla och komma ut på vattnet ber vi dig kolla in vårt utbud av paddlingstillfällen LÄNK HÄR. Är du intresserad av att utveckla din paddling, lära dig mer och bli bättre erbjuder vi flera olika kurser. Är du istället bara intresserad av att paddla längre turer men inte tagit steget att köpa en egen kajak erbjuder vi också uthyrning av kajaker.