Varumärken som du hittar hos oss

VÅRT SORTIMENT
Vi på Stockholmskajak är återförsäljare av kajaker och kajaktillbehör från ledande kajaktillverkare runt om i världen. Vi kan paddling och har själva provat de modeller och de tillbehör vi säljer. Vi delar gärna vår kunskap med dig och berättar om kajakpaddling, om olika kajakmodeller och om de tillbehör du behöver.

Hos oss hittar du produkter från:

Seabird Designs
Seabird Designs är ett nordiskt företag baserat i Norge som säljer kajaker i hela Europa. Tillverkningen sker i egen fabrik i Estland. Några av marknadens främsta kajakdesigners som Ingvar Ankervik, Björn Thomasson och Rob Floyd ritar modellerna. Förtaget startades 2006 och i början låg produktionen förlagd till Kina för att sedan flyttas till Europa eftersom plastmaterialet i Europa är styvare och har högre densitet. Förutom kajaker i plast tillverkar Seabird även kajaker i glasfiber.

Advanced Elements
AE är ett amerikanskt företag baserat i Kalifornien som tog fram en ny revolutionerande uppblåsbar kajak runt år 2000 och förändrande därmed hela marknaden. Progressiv produktutveckling har AE fortsatt med och AE är nu marknadsledare på uppblåsbara kajaker. Kajakerna säljs över hela världen och är enormt populära.

Aqua Bound
I över 30 år har Aqua Bound sålt paddlar över hela världen. Företaget är amerikanskt och marknadsledande inom paddlar. Vi lagerhåller ett tiotal modeller och har möjlighet att ta hem ur hela Aqua Bounds sortiment om du önskar en särskild paddel.

Peak UK
Företaget kallar sig numer Peak Paddlesports och är ett engelskt kajakföretag som startades i början av 1990-talet. Idag är Peak Paddlesports världsledande på paddelkläder och tillverkar allt från underställ och handskar till torrdräkter.

Baltic
Det svenska företaget Baltic är störst i världen på flytvästar och etablerades 1977. Självklart har vi Baltics flytvästar i vårt sortiment.

Silva Sweden AB
Silva är ett svenskt företag i världsklass som tillverkar högkvalitativa kompasser.

Calazo förlag
Inom outdoor och friluftsliv är Calazo det ledande förlaget att ge ut böcker och kartor.

Sandiline Elements
Ett slovenskt företag som startades under 1980-talet och tillverkar torrdräkter och kajakkläder.

O'Neill
O´Neill är världsledande inom våtdräkter och kläder inom Lifestyle Surf. Företaget etablerades i San Fransisco redan under 1950-talet.

Vidda
Vidda är ett varumärke som vi på Stockholmkajak tagit fram. I samarbete med en av Europas största producenter av kajaktillbehör säljer vi deras produkter under varumärket Vidda i Sverige.

SUN Paddleboard
Tillsammans med 08SUP och Standuppaddleboard har vi tagit fram både uppblåsbara och fasta SUP-brädor under varumärket SUN Paddleboard. Produkterna utvecklas och produceras av en av de ledande SUP-tillverkarna och vi marknadsför dem och är återförsäljare för dem i Sverige.