Om oss på Luftkajak


Ledande i Sverige på uppblåsbara kajaker!


Vi har sålt luftkajaker från AdvancedElements i 20 år. Luftkajaken är en otroligt smidig produkt som du kan ha med dig överallt. Den går jättesnabbt att pumpa upp och är lika enkel att packa ihop. Hos oss hittar du många olika modeller av uppblåsbara kajaker iför alla möjliga ändamål och alla tillbehör därtill. Med målet att alltid leverera bästa kvalitet till lägsta pris kan du vara säker på att hitta det du söker hos oss. Med över 20 års erfarenhet kan vi garantera mycket bra & personlig service!

Helene och Peter Sandström startade företaget 1994 och vi driver det fortfarande. Redan då var vi ett sport-och-fritidsföretag inriktat på vattensport och balansträning. Idag är paddling i alla dess former vår främsta inriktning. Läs mer om hela vår verksamhet på www.ifx.se

Sedan 2008 har vi haft vår butik i Sollentuna på Vintervägen 1, ca 15 min från city. Här hittar du vårt kompletta sortiment! Hos oss får du alltid hjälp och vägledning vid val av luftkajak och det går utmärkt att provsitta våra olika modeller. Utöver kajaker erbjuder vi också ett brett utbud av paddlar, flytvästar, paddlingskläder, reservdelar, säkerhetsredskap och all annan utrustning du kan tänkas behöva för din paddling. I anslutning till Luftkajak.se driver vi även butiken Luftpump.se där. Här på hemsidan och i butiken hittar du vårt kompletta utbud av pumpar.Vi driver även StockholmKajak som är ledande i Sverige på försäljning av kajaker. I butiken hittar du alla våra modeller i plast och glasfiber! Sedan 2010 har vi även sålt SUP-brädor och är idag en av Sveriges allra största aktörer. Vi säljer både uppblåsbara brädor och glasfiber-brädor och ett jättestort sortiment av paddlar och tillbehör.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om våra kampanjer och erbjudanden


Kontakt

Luftkajak.se
Adress: Vintervägen 1, 192 70 Sollentuna 
Email: info@ifx.se
Telefon: 08-715 18 80 (Vardagar 09:00-18:00)
Öppettider Butik - vi har öppet året runt!
Vardagar
 (måndag till fredag) 11:00-18:00 
Lördagar  11:00-14:00
Röda dagar har vi stängt
Vill du besöka oss utöver våra ordinarie öppettider går det jättebra att kontakta oss så hittar vi en tid som passar!

IFX AB är ett sport- och fritidsföretag inriktade på vattensport och balansträning som har sålt produkter för träning, sport, fritid och hälsa sedan 1994. Helene och Peter Sandström startade företaget då och driver det fortfarande idag. Sedan tio år tillbaka finns vi i Sollentuna i Stockholm. Här hittar du vår butik, kontor och lager – välkommen!

Vi erbjuder produkter i hög kvalitet från marknadens bästa varumärken. Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att du får rätt utrustning och professionell service. Parallellt med försäljningen arrangerar vi även året runt evenemang, kurser, tävlingar och uppvisningar med de produkter vi säljer.

Läs mer om vårt företag och våra produkter på www.ifx.se

Företagsinformation
Luftkajak.se ingår i IFX AB 
IFX AB Organisationsnummer 556509-5030. (etabl. 1994)
Bankkonto SEB 5227-1007852
Bankgiro 5947-2571
Betalning från utlandet:
Iban-nummer: SE8750000000052271007852 Bic-kod: ESSESESS