Kajakprovardagar Luftkajak- alla dagar


Vi hälsar er varmt välkomna till våra kajakprovardagar i Sollentuna!

Från och med 2020 så kan man provpaddla alla dagar som butiken är öppen. Välkommen

Tillsammans med Stockholmkajak arrangerar vi prova-på dagar för våra kunder – varje söndag under hela säsongen maj till september. De här söndagarna är till för dig som vill köpa kajak och först önskar prova en eller flera modeller innan du bestämmer dig. Här har du möjlighet att paddla en kortare tur i våra kajaker och titta på paddlar och annan utrustning. Du som är intresserat av att prova våra luftkajaker ber vi ringa eller maila och meddela vilka eller vilken modell du vill paddla!

Här kan du boka in dig på någon av våra kajakprovardagar!

Luftkajak

På plats under kajakprovardagarna finns våra kunniga instruktörer och kajakförsäljare som ger dig den hjälp och de råd du behöver inför ditt val av kajak. Med 20 års erfarenhet garanterar vi förstklassig service!


Självklart finns det alltid möjlighet att prova våra kajaker innan du bestämmer dig för att köpa, även om du inte har möjlighet att delta på våra söndagspaddlingar. Kom förbi oss i butiken och låna en luftkajak och provpaddla den i Norrviken, 200 meters promenad bort! Fördelen med kajakprovardagarna är att det där finns chans att prova flera olika modeller och vi är flera instruktörer och försäljare på plats. 

Norrviken - Vid Sollentuna Kanotklubbs bryggor

Strandpromenaden 2, Sollentuna

200 meter från vår butik på Vintervägen 1.

Kajakprovardagarna riktar sig till alla som planerar att köpa kajak och vill prova en eller flera modeller. Det är ett tillfälle vi erbjuder dig som vill prova ut vilken kajak som passar just dig bäst! Är du istället intresserad av tillfällen att paddla och komma ut på vattnet ber vi dig kolla in vårt utbud av paddlingstillfällen LÄNK HÄR. Är du intresserad av att utveckla din paddling, lära dig mer och bli bättre erbjuder vi flera olika kurser. Är du istället bara intresserad av att paddla längre turer men inte tagit steget att köpa en egen kajak erbjuder vi också uthyrning av kajaker.