Kajakkurser

Hitta din kajakkurs hos oss!


Vi på StockholmKajak erbjuder flera olika möjligheter för dig att komma igång med din paddling och få hjälp ut på vattnet! Oavsett om du nyligen köpt en kajak eller planerar att göra det är en kurs ett jättebra sätt att börja på. Vi har en mängd samarbeten med olika aktörer för att kunna erbjuda dig just den kurs du söker för att ta din paddling till nästa nivå. Här nedan hittar du information om alla våra samarbetspartners och kurser. Våra två populäraste är Prova-på-kursen och Nybörjarkursen som båda äger rum i Norrviken med start vid Sollentuna Kanotsällskaps bryggor, 200 meter från vår butik.

Tack vare samarbeten med andra kajakförbund och paddlare så som Friluftsfrämjandet och Sollentuna Kanotsällskap m.fl. erbjuder vi även ett brett utbud av andra paddlingskurser som dags- och helgkurser och kurser i bassäng. Vi har bland annat ett flertal viktiga räddningskurser och spännande kurser i rollningsteknik. Utöver kajakkurser erbjuder vi också en mängd andra paddlingstillfällen som kajakuthyrning och SUP-paddling. Läs mer om vårt utbud och boka in dig direkt via vår bokningssida nedan! 


Prova-på-kurs kajak 90 min

Introduktionskurs i kajakpaddling för dig som är intresserad av att börja paddla eller precis har köpt kajak. Med den här kursen kommer du igång med din paddling på ett enkelt och säkert sätt. Klicka här för att boka!

Kajak-kurs 120 min

Grundläggande och utförlig kurs för nybörjare! Denna kurs går igenom hur du får ut så mycket som möjligt av din kajak på alla turer. Du lär dig grunderna i kajakpaddling för att kunna fortsätta på egen hand. Klicka här för att boka!
Prova Kajak inför köp

Pris: Gratis Inför köp av kajak

Här har du möjlighet att paddla en kortare tur i våra olika kajakmodeller och titta på paddlar och annan utrustning. Vi har dom flesta modellerna i butiken från havs- och turkajaker till rekreationskajaker i både plast och glasfiber. Här får du förstklassig service och hjälp och råd av våra kajakförsäljare på plats.


Kajakuthyrning

Pris: 150 kr/h All utrustning ingår

I samarbete med Sollentuna Kanotsällskap i Norrviken erbjuder vi uthyrning av kajaker, kanoter, tvåmannakajaker, SUP-brädor etc. Uthyrningen är öppen varje dag från maj till september. Klicka här om du är intresserad av att hyra!KLUBBPADDLING PÅ TORSDAGAR

Vi har börjat att ha Klubbpaddling på torsdagar i Sollentuna kanot. Det innebär att Du kan komma till klubben och paddla själv, med någon vän eller i grupp ledare.

TID: Torsdagar  18:00-20:00 med START från 5/5. Vi paddlar till den 30 september med uppehåll i juli månad

PLATS  Vid Sollentuna kanots klubbhus vid sjön Norrviken
KOSTNAD  Medlem gratis, övriga kajakhyra
ANMÄLAN  Du kan gärna anmäla dig för vilken dag Du vill vara med genom att maila mig på följande 

E-postadtress  omtanke@naprapatstarker.se  eller bara komma ner.
Greger Starker Sollentuna kanot   mob. 076-897 46 10SUP-paddling 90 min

Pris: 250 kr Gruppaddling med instruktör, all utrustning ingår

Paddla SUP med oss! Varje torsdagkväll från maj-september är du välkommen att paddla SUP med oss i Norrviken. Här har du möjlighet att prova SUP tillsammans med andra och samtidigt få hjälp med paddlingsteknik, tips om hur man kan träna med brädan och information om olika typer av brädor. Till paddlingarna är alla välkomna, förstagångspaddlare och alla ni som bara inte får nog av SUP! Ta med dina vänner och prova Sveriges roligaste brädsport! Läs mer och boka in dig på ett pass på 08sup.se.
Privatkurs SUP 90 min

Pris: 1-2 personer 1490 kr (därefter 395 kr/personer) Bräda och utrustning ingår

Med vår privatkurs får du en fulländad introduktion till SUP-paddling! Kursen, som är för 1-5 personer, anpassas efter gruppens nivå och är lika givande oavsett om du aldrig tidigare stått på en SUP eller om du testat tidigare. Instruktören hjälper nybörjare bli trygga och bekväma på brädan och ger mer erfarna paddlare den utmaning de behöver för att ta paddlingen till nästa nivå. Läs mer och boka din privatkurs på 08sup.se.


BOKA

KAJAK: Hitta tillgängliga pass och boka via vår aktivitetssida event.stockholmkajak.se

SUP: Hitta tillgängliga pass och boka via vår aktivitetssida 08SUP.se / event.stockholmkajak

Är du intresserad av av någon av de kurser våra samarbetspartners erbjuder ber vi dig kontaka oss via formuläret här!