Om oss Sveriges ledande kajakförsäljare!


Vi på Stockholm Kajak har haft kajakverksamhet sedan år 2000 och är idag Sveriges största kajakleverantör med marknadsledande produkter. Med målet att alltid leverera bästa kvalitet till lägsta pris kan du vara säker på att hitta det du söker hos oss!

Helene och Peter Sandström startade företaget 1994 och vi driver det fortfarande. Redan då var vi ett sport-och-fritidsföretag inriktat på vattensport och balansträning och genom åren har kajakdelen tagit allt mer utrymme vilket vi tycker är jätteroligt! Idag är paddling i alla dess former vår främsta inriktning. Läs mer om hela vår verksamhet på www.ifx.se.


Sedan 2008 har vi haft vår kajakbutik i Sollentuna på Vintervägen 1, ca 15 min från city. Här hittar du många olika modeller av prisvärda kajaker i plast och glasfiber. Hos oss får du alltid hjälp och vägledning vid val av kajak och det går utmärkt att provsitta våra olika modeller. Utöver kajaker erbjuder vi också ett brett utbud av paddlar, kläder och all annan utrustning du kan tänkas behöva för din paddling. Sedan 2010 har vi även sålt SUP-brädor och är idag en av Sveriges allra största aktörer. I butiken hittar du vårt kompletta SUP-sortiment med brädor och paddlar och alla andra tillbehör. Vi har sedan start också sålt luftkajaker och säljer flera modeller för olika ändamål. Kom förbi och kolla in dem! Butiken har öppet varje vardag 11-18 året runt och lördagar 11-14 under säsong.


Utöver vår kajakbutik i Stockholm har vi flera hämtlager runt om i landet. På hämtlagrena i Göteborg, Falun och Örebro kan du hämta din kajak om du bor i närheten. Vi kan självklart även skicka kajaken direkt hem till dig. Läs mer om våra hämtlager och exakt var och när du kan hämta. (Länk till hämtlager)Paddlingar, kurser & aktiviteter

Under säsong, maj till september, arrangerar vi varje söndag prova-på-paddlingar inför köp av kajak. Kajakprovardagarna är riktade till dig som vill prova en eller flera modeller innan du bestämmer dig för vilken du vill köpa. Med över 20 års erfarenhet i kajakbranschen kan vi garantera mycket bra och professionell service. (Länk till kajakprovardagar)

Utöver försäljning erbjuder vi också kurser i kajakpaddling. Kurserna är riktade till alla oavsett nivå och är lika givande för både nybörjare och mer erfarna paddlare. För att hjälpa dig igång på vattnet anordnar vi även med jämna mellanrum olika aktiviteter och evenemang. Läs mer och håll dig uppdaterad via vår hemsida; event.stockholmkajak.se och facebook-sida; facebook.com/stockholmkajak. Glöm inte att också prenumerera på vårt nyhetsbrev! Är du intresserad av att hyra kajak, kanot eller SUP är du också jättevälkommen att höra av dig till oss. (Länk till kajakuthyrning)Våra andra produkter - SUP & Luftkajak

Vi började med SUP-verksamhet redan 2010! Därmed var vi bland de första i Sverige och är idag en av de allra största på försäljning, paddling, kurser, event och uthyrning. Hos oss hittar du både hårda och uppblåsbara SUP-brädor i många olika modeller och märken och vi erbjuder ett brett utbud av paddlar och tillbehör. Läs mer om SUP LÄNK

Utöver försäljning av brädor och tillbehör erbjuder vi alltid tillfällen när du kan paddla med oss. Det gäller alltifrån gruppaddlingar, privatkurser och SUP-yoga till uthyrning, turpaddlingar och andra evenemang runt om i Stockholm och Sverige. Läs mer om SUP-paddling, våra brädor och när du kan paddla med oss här! (Länk till SUP). Länk till bokning paddla SUP i Stockholm Norrviken SUP-paddlingar bokning

Luftkajaken är en otroligt smidig produkt som du kan ha med dig överallt. Den går jättesnabbt att pumpa upp och ännu enklare att packa ihop. Vi har sålt luftkajaker från Advanced Elements i 20 år och har flera modeller för olika ändamål och alla tillbehör därtill. (Länk till Luftkajak)

Stockholmkajak.se – här hittar du allt ur vårt sortiment! Utöver den här har vi även två specialbutiker som riktar in sig på SUP och luftkajaker. 
Standuppaddleboard.se – Allt om SUP och vårt kompletta SUP-sortiment. 
Luftkajak.se – Allt om uppblåsbara kajaker och vårt kompletta luftkajakssortiment.Kontakt

StockholmKajak.se 
Adress: Vintervägen 1, 192 70 Sollentuna 
Email:info@ifx.se
Telefon: 08-715 18 80 (Vardagar 09:00-18:00)
Öppettider butik: Vardagar 11:00-18:00 | Lördagar 11:00-14:00
Helger & kvällar enligt överenskommelse


IFX AB är ett sport- och fritidsföretag inriktade på vattensport och balansträning som har sålt produkter för träning, sport, fritid och hälsa sedan 1994. Helene och Peter Sandström startade företaget då och driver det fortfarande idag. Sedan tio år tillbaka finns vi i Sollentuna i Stockholm. Här hittar du vår butik, kontor och lager – välkommen!

Vi erbjuder produkter i hög kvalitet från marknadens bästa varumärken. Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att du får rätt utrustning och professionell service. Parallellt med försäljningen arrangerar vi även året runt evenemang, kurser, tävlingar och uppvisningar med de produkter vi säljer.

Läs mer om vårt företag och våra produkter på www.ifx.se!

Företagsinformation

Stockholmkajak ingår i IFX AB 
IFX AB Organisationsnummer 556509-5030. (etabl. 1994)
Bankkonto SEB 5227-1007852
Bankgiro 5947-2571
Betalning från utlandet:
Iban-nummer: SE8750000000052271007852 Bic-kod: ESSESESS