Om oss på Standuppaddleboard


Ledande i Sverige på SUP!

Vi på StandUpPaddleBoard har haft SUP-verksamhet i nästan 13 år! Vi startade redan år 2010 när SUP var ett helt nytt fenomen i Sverige. Sedan dess har det rullat på något otroligt och vi är idag bland de absolut största SUP-aktörerna i landet vilket är jätteroligt! Vår verksamhet täcker allt mellan försäljning och aktiv paddling. Hos oss i butiken och här på hemsidan hittar du vårt kompletta sortiment av SUP-brädor och alla möjliga tillbehör i hög kvalité från marknadsledande varumärken. När det kommer till paddling erbjuder vi ett jättebrett utbud av olika kurser, gruppaddlingar för både nybörjare och erfarna, företagsevent, SUP-yoga, tävlingar och uthyrning. Vi är baserade i Sollentuna i Stockholm, 15 min från city och här har vi vår butik, kontor och lager och bara 200 meter till sjön Norrviken där en stor del av våra paddlingar äger rum. Vårt mål är att göra SUP tillgängligt för alla och leverera produkter i högsta kvalitet till bästa möjliga pris för att du ska hitta allt det du söker hos oss på StandUpPaddleBoard.se!Helene och Peter Sandström startade företaget 1994 och vi driver det fortfarande. Redan då var vi ett sport-och-fritidsföretag inriktat på vattensport och balansträning och genom åren har SUP-delen tagit allt mer utrymme vilket vi tycker är jätteroligt! Idag är paddling i alla dess former vår främsta inriktning och vi driver på sidan av SUP-verksamheten även kajakbutiken StockholmKajak. Läs mer om hela vår verksamhet på www.ifx.se

Butiken i Sollentuna, med anslutning till vårt kontor och lager, har vi haft sedan 2008 och vi har öppet året runt! Här hittar du vårt jättebreda sortiment av både hårda och uppblåsbara SUP-brädor i många olika modeller. Hos oss på StandUpPaddleBoard säljer och paddlar vi enbart kvalitetsbrädor från väletablerade varumärken – allt från väldigt prisvärda till mer exklusiva. Vi har också ett eget SUP-märke – SUN paddleboard – som vi utvecklat tillsammans med Kona Windsurf med brädor specifikt anpassade för den svenska marknaden och paddling i hela Sverige. Utöver SUPar hittar du hos oss också allt annat som behövs för din paddling! Vi har ett jättebrett utbud av paddlar i olika modeller och märken, tillbehör som flytväst och leash, kläder och all annan utrustning du kan tänkas vilja ha. Klicka HÄR för butikens adress och öppettider. 


Tack vare många års erfarenhet och eftersom att vi paddlar mycket själva kan du vara säker på att alltid få professionell service och vägledning hos oss, oavsett om du vill köpa SUP och tillbehör eller få hjälp med din paddling. Eftersom vi har lager i anslutning till butiken och kontoret har vi alltid alla varor hemma när du kommer till oss och allt skickas härifrån när du lägger en beställning på hemsidan eller över telefon. Vår SUP-butik sitter ihop med hela vår kajakverksamhet StockholmKajak där vi är absolut störst i Sverige på kajakförsäljning. I butiken säljer vi även en hel del balansprodukter som Gibbon Slacklines och Indoboards. 

Både linorna och brädorna är otroligt bra träningsutrustning för att utveckla din balans och koordination och ett jättebra komplement till SUP-paddling! Kom förbi och kolla in alla våra produkter! Vi har öppet måndag-fredag kl. 11-18 och lördagar kl. 11-14 .

På StandUpPaddleBoard.se är vi ett team av paddlare! Tillsammans täcker vi alla former av SUP-paddling med instruktörer för privatkurser och gruppaddlingar, kursledare, yoga-instruktörer etc. Vi erbjuder alltid tillfällen när du är välkommen att paddla med oss – oavsett om du är helt ny i SUP-världen eller erfaren paddlare. Under hela säsongen från maj till september har vi regelbundna gruppaddlingar, privatkurser, SUP-yoga-pass, turpaddlingar och andra paddlingsaktiviteter och evenemang som vi genomför runt om i Stockholm och Sverige. I Norrviken i Sollentuna där många av våra paddlingar äger rum har vi ett nära samarbete med Sollentuna Kanotsällskap som sköter SUP-uthyrningen till privatpersoner. Tillsammans med dem genomför vi också jätteroliga tävlingsdagar i SUP! Klicka här för att komma till ”Våra paddlingar” där du kan läsa mer om alla våra paddlingar och kurser! Glöm inte heller att prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du aldrig missar ett tillfälle att paddla med oss. Här uppdaterar vi också om våra spännande erbjudanden och kampanjer! LÄNK till våra paddlingar och LÄNK nyhetsbrev!

Kontakt

StandUpPaddleBoard.se 
Adress: Vintervägen 1, 192 70 Sollentuna 
Email: info@ifx.se
Telefon: 08-715 18 80 (Vardagar 09:00-18:00)
Öppettider Butik - vi har öppet året runt!
Vardagar
 11:00-18:00 
Lördagar 11:00-14:00
Röda dagar har vi stängt
Vill du besöka oss utöver våra ordinarie öppettider går det jättebra att kontakta oss så hittar vi en tid som passar!

IFX AB är ett sport- och fritidsföretag inriktade på vattensport och balansträning som har sålt produkter för träning, sport, fritid och hälsa sedan 1994. Helene och Peter Sandström startade företaget då och driver det fortfarande idag. Sedan tio år tillbaka finns vi i Sollentuna i Stockholm. Här hittar du vår butik, kontor och lager – välkommen!

Vi erbjuder produkter i hög kvalitet från marknadens bästa varumärken. Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att du får rätt utrustning och professionell service. Parallellt med försäljningen arrangerar vi även året runt evenemang, kurser, tävlingar och uppvisningar med de produkter vi säljer.

Läs mer om vårt företag och alla våra produkter på www.ifx.se

Företagsinformation

StandUpPaddleBoard ingår i IFX AB 
IFX AB Organisationsnummer 556509-5030. (etabl. 1994)
Bankkonto SEB 5227-1007852
Bankgiro 5947-2571
Betalning från utlandet:
Iban-nummer: SE8750000000052271007852 Bic-kod: ESSESESS