Kajakprovardagar


Vi hälsar er varmt välkomna till våra kajakprovardagar i Sollentuna!


Varje söndag under hela säsongen maj till september arrangerar vi kajakprovardagar för våra kunder. De här söndagarna är till för dig som vill köpa kajak och först önskar prova en eller flera modeller innan du bestämmer dig. Här har du möjlighet att paddla en kortare tur i våra kajaker och titta på paddlar och annan utrustning!

Här kan du boka in dig på någon av våra kajakprovardagar!


Vi har med oss ett tiotal olika kajakmodeller, från havs- och turkajaker till rekreationskajaker i både plast och glasfiber. Modellerna vi alltid har med är Discovery, Expedition HV och LV, Åfjord, XP 507 i glasfiber och Scott MV i plast och glasfiber. Skulle det vara så att du vill prova ytterligare en av våra kajaker ber vi dig kontakta oss innan så tar vi med den också!

På plats under kajakprovardagarna finns våra kunniga instruktörer och kajakförsäljare som ger dig den hjälp och de råd du behöver inför ditt val av kajak. Med 20 års erfarenhet garanterar vi förstklassig service!


Självklart finns det alltid möjlighet att prova våra kajaker innan du bestämmer dig för att köpa, även om du inte har möjlighet att delta på våra söndagspaddlingar. Du är alltid välkommen att låna en kajak och provpaddla den i Norrviken, 200 meter från butiken. Fördelen med kajakprovardagarna är att det då finns chans att prova flera olika modeller och med flera instruktörer och försäljare på plats får du alltid professionell hjälp.  


Kajakprovardagarna är helt gratis men vi ber dig boka en plats i förväg. Följ länken här! Efter paddlingen är butiken öppen för er som varit med och ni är varmt välkomna att följa med oss dit!


TID & PLATS

Varje söndag hela säsongen maj till september kl. 12.00–14.00 (föranmälan krävs - boka här)

Norrviken vid Sollentuna Kanotklubbs bryggor

Strandpromenaden 2, Sollentuna

200 meter från vår butik på Vintervägen 1.

Kajakprovardagarna riktar sig till alla som planerar att köpa kajak och vill prova en eller flera modeller. Det är ett tillfälle vi erbjuder dig som vill prova ut vilken kajak som passar just dig bäst! Är du istället intresserad av tillfällen att paddla och komma ut på vattnet ber vi dig kolla in vårt utbud av paddlingstillfällen LÄNK HÄR. Är du intresserad av att utveckla din paddling, lära dig mer och bli bättre erbjuder vi flera olika kurser. Är du istället bara intresserad av att paddla längre turer men inte tagit steget att köpa en egen kajak erbjuder vi också uthyrning av kajaker.