Sveriges ledande paddlingsbutik!
Handla tryggt
Leveranstid 1-3 dagar
Fysisk butik
Personlig service 08-715 18 80
Mina Sidor

Butik & Lager Stockholm


Butiken utsidan

 


Besök vår butik i Sollentuna – 15 min från city! Vi har öppet året runt! 

I vår butik hittar du många olika modeller av prisvärda kajaker i plast och glasfiber. Hos oss får du alltid hjälp och vägledning vid val av kajak och det går jättebra att provsitta våra olika modeller. Med 20 års erfarenhet kan vi garantera professionell service. Utöver kajaker erbjuder vi också ett brett utbud av paddlar, kläder och all annan utrustning du kan tänkas behöva för din paddling. Sedan 2010 har vi även sålt SUP-brädor och är idag en av Sveriges allra största aktörer. I butiken hittar du vårt kompletta SUP-sortiment med brädor, paddlar och tillbehör. Vi har sedan begynnelsen också distribuerat luftkajaker och säljer flera modeller för olika ändamål. Kom förbi och kolla in dem! Hos oss finns lager i direkt anslutning till butiken så allt är på plats och du kan få med dina köp hem idag. 

I butiken hittar du bland annat:

Kajaker i plast & glasfiber
Uppblåsbara kajaker
SUP-brädor – glasfiber & uppblåsbara
Paddlar till kajak & SUP
Paddlingskläder och annan utrustning
Säkerhetsutrustning
Reservdelar och tillbehör
Utrustning för transport av kajak
Presentkort


Butiken har öppet året runt!

Vardagar 11:00 - 18:00
Lördagar: 11:00 - 14:00 

Skulle du vilja komma till oss utöver våra ordinarie öppettider går det jättebra att höra av dig så hittar vi en tid som passar. Det här riktar sig till dig som är lite kluven inför ditt köp och önskar extra personlig service i lugn och ro. Då det ibland kan vara högt tryck hos oss vill vi undvika kö och ge dig möjlighet att få den rådgivning du vill ha. 

Utöver försäljning erbjuder vi kurser och prova-på-dagar för att hjälpa våra kunder igång på vattnet! Mycket av våra aktiviteter äger rum i Norrviken som ligger 5 minuters promenad från butiken. Läs mer om våra kurser & paddlingar

VÄLKOMMEN!

 

 

Butiken Stockholmkajak insidan

Telefon
08-715 18 80 (vardagar 09:00-18:00)

Adress
Vintervägen 1, 192 70 Sollentuna

Hitta till oss!
Med bil: Vi finns ca 5 minuter från avfarten från E4:an. Ta avfart Häggvik och följ skyltning mot Norrviken. Hitta oss på Vintervägen 1.
Kommunalt: Ta pendeltåg 36 eller 38 till Norrvikens station och gå söderut mot Vintervägen 1, ca 5-10 minuter.

 

© 2024 STOCKHOLMKAJAK. All rights reserved