Sveriges ledande paddlingsbutik!
Handla tryggt
Leveranstid 1-3 dagar
Fysisk butik
Personlig service 08-715 18 80
Mina Sidor

Välkommen till Stockholmkajak!

Vi hjälper dig att hitta rätt kajak och utrustning!

Snabb frakt 1-2 dagar - 59 krBeställ före 14 så skickas din order samma dag!
Hemleverans kajak/hård SUP (2-6 dagar)Pris från 899 kr


Sveriges ledande paddlingsbutik!


I över 20 år har vi hjälpt Sveriges paddlare. Med ett stort utbud av kajak, SUP och paddlingstillbehör har vi allt för både nya och rutinerade paddlare. Välj om du vill hämta dina produkter direkt i vår butik, på något av våra hämtlager eller om vi ska skicka produkterna till dig. Personlig service och snabba leveranser garanterar att du kommer bli nöjd med ditt köp!


Bästa kajakerna och paddlingsutrustningen.


Köpa kajak eller paddlingsutrustning?

Vi hjälper dig hitta det som passar bäst till just dig. Våra kajaker kommer från SeaBird Designs of  Norway som är en av Europas ledande kajaktillverkare med över 50 olika kajakmodeller. Kajakerna tillverkas i Estland med 10 års fabriksgaranti. Hos oss kan du köpa havskajaker i plast eller glasfiber. Vi har både roderkajaker och skäddakajaker tillverkade i trelagers högdensitetsplast eller glasfiber. Våra populäraste modeller är Seabird Expedition och Seabird Discovery som även är två av Sveriges mest sålda kajaker. SeaBird Scott är skäddakajak-paddlarnas favoritkajak.

Vi erbjuder även ett komplett utbud av paddlingskläder som paddlingshandskar, paddlingsjackor, torrdräkt och andra kajaktillbehör från välkända PeakUK. Från det svenska paddlingsmärket Vidda har vi mycket prisvärda kajakvagnar, kajakhållare, kajakpaddelar, säkerhetslinor och annan säkerhetsutrustning. Flytvästar som vi erbjuder kommer från Seabird och Svenska Baltic med den populära modellen Baltic Canoe. Vi säljer även marknadens bästa luftkajaker som tillverkas av amerikanska företaget Advanced Elements. AdvancedFrame Expedition och Convertibel är erkända som några av bästa uppblåsbara kajakerna. Vårt utbud av paddleboards är Sveriges största och vi erbjuder glasfiber SUP, thermo SUP, uppblåsbar SUP och alla SUP-tillbehör från det ledande svenska varumärket SUN Paddleboards.

Hos oss hittar du även ett komplett utbud av reservdelar till våra kajaker SUP-brädor samt alla tillbehör du kan tänka dig.


Luftkajak, paddla när och var du vill!


Luftkajaken är en fantastiskt smidig, rolig och stabil kajak! Våra luftkajaker väger bara några kilon och ryms i en väska som enkelt får plats i bilen, på båten eller när du flyger. Pumpa upp din luftkajak och kom ut på vattnet på endast 5 min och packa sen snabbt ned den i väskan. Våra luftkajaker från Advanced Elements är marknadens bästa uppblåsbara kajaker och vi vet av erfarenhet att de håller i många år!


Paddla SUP!


Drömmer du om att sakta och ljudlöst glida in i solnedgången en varm sommarkväll eller vill du träna hela kroppen på ett roligt och utmanande sätt? Vi erbjuder Sveriges bredaste sortiment av SUP-brädor för såväl nybörjare som erfarna paddlare. Hos oss hittar du både uppblåsbara SUP-brädor och hårda SUP-brädor i glasfiber och thermo, såväl som alla paddlingskläder och tillbehör du behöver till din SUP. Vi arrangerar även SUP-kurser och motionslopp.


Vi hjälper dig att börja paddla!


Kom in till vår butik så hjälper vi dig att prova ut en kajak eller SUP som passar dig. Vår butik ligger precis vid den fina sjön Norrviken så du kan även provpaddla när du besöker oss. Vill du ha hjälp att komma i gång eller ta din paddling till nästa nivå så erbjuder vi kurser och privatlektioner för både kajak och SUP. Välkommen till butiken!

© 2024 STOCKHOLMKAJAK. All rights reserved