Om SUP - paddleboard


SUP står för Stand Up Paddle Boarding och är en brädsport där man står på brädan och paddlar med en enbladig paddel. Vi började med SUP-paddling redan 2010 och var därmed bland de första i Sverige! Idag är vi en av de allra största på försäljning, paddling, kurser, event och uthyrning. Utöver försäljning av brädor och tillbehör erbjuder vi alltid tillfällen när du kan paddla med oss. Det gäller alltifrån gruppaddlingar, privatkurser och SUP-yoga till uthyrning, turpaddlingar och andra evenemang runt om i Stockholm och Sverige. Läs mer längre ner på sidan!

Efter många års erfarenhet av SUP-paddling kan du vara säker på att du alltid får professionell service hos oss. I vårt breda sortiment hittar du både hårda och uppblåsbara SUP-brädor i många olika modeller och märken och vi erbjuder ett brett utbud av paddlar, kläder, säkerhetsutrustning, reservdelar och andra tillbehör.


SUP är för alla!

Det är en enormt bred sport som alla kan lära sig. Man kan använda brädan på otroligt många olika sätt i många olika typer av vatten vilket gör SUP till en superhärlig och väldigt speciell sport. Beroende på var du paddlar, i en lugn insjö, vildare flod eller på öppet hav, får du helt olika paddlingsupplevelser. Några av de vanligaste typerna av SUP-paddling är klassisk plattvattenpaddling, touring, surf, racing, SUP-yoga och SUP-fitness. De senare två är idag en tydligt växande trend! Att göra yoga på brädan ger upplevelsen en helt ny dimension och enormt bra balansträning. Fitnesspassen tränar din styrka, uthållighet och balans på sätt som är svåra att göra på land. Oavsett vilken typ av paddling du är intresserad av ger den dig jättebra träning för hela kroppen. De muskelgrupper som tränas allra mest är core, ben och axlar.

Vi hjälper dig välja SUP! 

Beroende på paddlingsform finns det en mängd olika brädor – allt mellan uppblåsbara och hårda, spetsiga och rundade, smala och breda. Hos oss har vi både all-round-brädor och mer specifika för att passa just ditt ändamål. En uppblåsbar bräda är jättesmidig att ta med sig på semestern eller på båten. Är du intresserad av motionspaddling och touring är en smalare, spetsig bräda perfekt för dig medan en lite kortare och bredare bräda passar dig som vill ha en stabil bräda som är lätt att manövrera bäst. För SUP-yoga är det viktigast att ha en stabil bräda med mjuk matta. Ring, maila eller besök oss i butiken så hjälper vi dig välja en SUP perfekt för just dig! LÄNK läs vår Köpguide - SUP

Paddla SUP med oss!

Vi erbjuder en mängd tillfällen där du kan paddla med oss. Det gäller allt från gruppaddlingar till privatkurser i nybörjarpaddling, touring och yoga. Under säsongen maj till september är du välkommen att vara med på våra gruppaddlingar i Norrviken. Här har du möjlighet att prova SUP tillsammans med andra och samtidigt få hjälp med paddlingsteknik, tips om hur man kan träna med brädan och information om olika typer och brädor av våra jätteduktiga instruktörer. Oftast avslutar vi också de här passen med en introduktion till SUP-yoga. Till paddlingarna är alla välkomna, förstagångspaddlare och alla ni som bara inte får nog av SUP! Ta med dina vänner och prova Sveriges roligaste brädsport! Läs mer om alla våra kurser och boka in dig på ett pass LÄNK TILL 08SUP läs mer.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV & FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK!

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och ta del av våra senaste produktnyheter och erbjudanden!