Kajakkurser & Prova på dagar

Vi erbjuder flera kajakkurser för att hjälpa dig igång med kajakpaddling! Oavsett om du köpt en kajak nyligen eller planerar att göra det är en kurs ett bra sätt att komma igång! Du kan boka din kurs direkt via vår bokningssida nedan!

Prova-på-kurs 90 min

Kostnad: 300 kr Kajak och utrustning (Flytväst & Paddel) ingår för dig som inte köpt kajak

Kurs för dig som precis köpt kajak, eller är intresserad av att börja paddla. Med denna kurs kommer du igång med din paddling på ett enkelt och säkert sätt. Kajak och all utrustning som behövs ingår för den som inte tar med sig sin egen kajak.

Kajak-kurs 120 min

Kostnad: 400 kr Kajak och utrustning (Flytväst & Paddel) ingår för dig som inte köpt kajak

Grundläggande och utförlig kurs för nybörjare! Denna kurs går igenom hur du ska paddla för att få ut så mycket som möjligt av dig själv och din kajak och hur du paddlar på ett säkert och ergonomiskt sätt på alla turer. Du lär dig att hantera kajaken på bästa sätt i alla väder.

Kajakprovardag

Kostnad: 0 kr ( För dig som planerar att köpa kajak, och vill prova den i vatten)

Under vår kajakprovardagar har du möjlighet att paddla en kortare tur i våra kajaker, titta på paddlar och annan utrustning.
Du får även tips och råd inför ditt köp av våra kajakförsäljare på plats!
Ett tiotal olika kajaker, från havs & turkajaker till rekreationskajaker i materialen plast och glasfiber från Seabird finns på plats.

SUP Paddlingar

Kostnad: 250 kr ( grupp-paddling med instruktör)

Under grupp-paddlingen har du möjlighet att prova SUP tillsammans med andra och samtidigt få tips av instruktören om paddlingsteknik, hur man kan träna med brädan samt information om olika typer av SUP-brädor. Ta med dina vänner och prova Sveriges nyaste brädsport! 

Kolla tillgängliga pass och boka via vår aktivitetssida: event.stockholmkajak.se